CONFORT

CONFORT PERSONALIZAT LA NIVELUL SUPREM

AUTOMATIZĂM

ILUMINAT ȘI MUZICĂ MULTIROOM

La Autom8 Connect, ne străduim să vă oferim un confort personalizat la nivelul suprem în propria dumneavoastră locuință. Cu ajutorul soluțiilor noastre inteligente, puteți crea un mediu perfect adaptat preferințelor dumneavoastră, astfel încât să vă simțiți cu adevărat acasă.

Serviciile noastre de confort includ controlul iluminatului, care vă permite să ajustați nivelul de lumină și culoare în fiecare încăpere, pentru a crea atmosfera dorită în funcție de momentul zilei sau de activitatea desfășurată. De asemenea, prin sistemul nostru de muzică multiroom, puteți reda muzică în întreaga casă, pentru a vă bucura de coloana sonoră perfectă, oriunde vă aflați.
AUTOMATIZĂM

IRIGARE ȘI TUNS GAZON

Integrarea irigării și tunsului gazonului vă permite să aveți un exterior perfect întreținut, fără stresul și efortul suplimentar. Puteți programa sistemul pentru a asigura o udare eficientă a grădinii și un gazon mereu verde și înfloritor. De asemenea, integrarea electrocasnicelor în sistemul inteligent vă oferă un control facil și o eficiență maximă în utilizarea acestora.

Beneficiile și valorile adăugate pe care le aducem prin serviciile noastre de confort sunt remarcabile. Veți putea crea o atmosferă intimă și relaxantă în locuința dumneavoastră, în care fiecare detaliu este adaptat preferințelor dumneavoastră. Controlul total asupra mediului locuinței vă oferă comoditate și confort, iar economia de timp este garantată prin automatizarea unor sarcini de zi cu zi.

Cu Autom8 Connect, vă puteți bucura de un stil de viață plăcut și relaxat în propria casă, având control total asupra mediului și posibilitatea de a crea experiențe personalizate. Ne străduim să vă oferim cele mai avansate tehnologii și soluții inteligente pentru a vă asigura confortul deplin în fiecare moment al zilei.
SCENARII DE AUTOMATIZARE

CONFORT

CONTROL ILUMINAT

 • Controlul iluminatului bazat pe mișcare și intensitatea luminii ambientale: Economie de energie și confort sporit prin iluminarea automată a camerelor atunci când este necesar, în funcție de momentul zilei, prezența sau absența tuturor locatarilor sau doar a unui locatar. 
 • Opțiunea de a opri toate luminile cu un singur comutator la părăsirea casei sau la culcare (lăsând aprinsă lumina de la intrare): economie de timp (o singură acțiune sau chiar executată automat când locatarii părăsesc locuința) și energie. 
 • Putem detecta care din locatarii unei clădiri se află într-o locație și să activăm diferite scenarii. De ex, un ocupant poate prefera noaptea lumina în bucatarie la intensitate 75% pentru 5 minute, iar un altul la intensitate 30% pentru 60 secunde. 
 • Lumini cu intensitate redusă în timpul nopții: Sistemul de iluminat poate fi configurat pentru a oferi o lumină ambientală discretă în timpul nopții, evitând astfel trezirea bruscă din somn prin expunerea la o intensitate luminoasă ridicată și totodată deplasarea în siguranță până la toaletă atât a adulților cât și a copiilor. Dacă se folosesc lumini RGB, se poate ajusta temperatura și culoarea luminii astfel încât să se sincronizeze cu ciclul circadian al proprietarilor și să înlesnească un stil de viață sănătos. 
 • Control individual al temperaturii în fiecare cameră: Proprietarul poate seta temperatura dorită în fiecare încăpere în parte, pe intervale de timp sau în funcție de prezență, asigurând un nivel optim de confort în întreaga casă. 
 • Învățare inteligentă: Sistemul de încălzire învață cât timp durează să atingă temperatura dorită și ajustează automat încălzirea pentru a menține temperatura constantă și confortabilă. 
 • Program săptămânal cu integrare a vacanțelor copiilor și calendar personal: Proprietarul poate programa încălzirea în funcție de nevoile sale specifice, asigurându-se că în casă întotdeauna este temperatura dorită.   
 • Protecție împotriva înghețului: Sistemul de încălzire asigură că temperatura din fiecare cameră nu scade sub un anumit prag, evitând astfel înghețarea și totodată optimizând consumul. 
 • Controlul climatizării: Sistemul poate gestiona și controla sistemele de încălzire, ventilare și aer condiționat, asigurând confortul termic optim în fiecare cameră și reducând consumul de energie. 

CONTROL TEMPERATURĂ

CONTROL ELECTROCASNICE

 • Integrarea aparatelor electrocasnice: sistemul poate fi integrat cu electrocasnice inteligente  (Miele, Bosch, Liebherr, Xiaomi, etc), permițând proprietarului să controleze și să monitorizeze echipamente precum frigiderul, cuptorul, mașina de gătit și altele de la distanță prin intermediul dispozitivelor mobile sau al altor dispozitive conectate. Scopul principal este să se facă viața confortabilă, eficientă și totul să poată fi controlat dintr-o singură aplicație de pe mobil.   
 • Controlul audio multiroom: Prin intermediul sistemului de casă inteligentă, proprietarul poate asculta muzică în mai multe camere, putând controla sursele audio, volumul și distribuția sunetului în întreaga casă. Se pot integra boxe profesionale sau sisteme audio profesionale. Functia follow-me (urmarește-mă) permite să începeți ascultarea unei melodii în dormitor și dacă vă duceți pe terasă acolo să auziți aceeași melodie
 • Monitorizarea temperaturii și calității apei: Sistemul de casă inteligentă poate monitoriza temperatura și calitatea apei din piscină și poate oferi informații în timp real privind aceste aspecte. Proprietarul poate accesa aceste informații prin intermediul aplicației mobile și poate lua măsuri în funcție de ele. Dacă nu mai e clor in recipient, se poate trimite automat un mail către compania care asigură serviciile de întreținere pentru piscină.
 • Automatizarea sistemului de filtrare și de tratare a apei: Sistemul poate automatiza procesele de filtrare și tratare a apei din piscină, asigurând o calitate optimă a apei și minimizând intervenția manuală necesară.
 • Integrarea cu sistemul de casă inteligentă: Sistemul de control al piscinei poate fi integrat cu sistemul de casă inteligentă, permițând proprietarului să controleze și să monitorizeze piscina de la distanță prin intermediul aplicației mobile sau prin comenzi vocale.
 • În cazul în care se dorește monitorizarea luciului apei, se poate detecta când cineva (ex. copilul) a intrat în piscină și se poate transmite un mesaj sau un apel de urgență pe telefonul mobil.
 • Gestionarea robotului de curățat piscina
  • Integrarea cu robotul de curățat piscina: Sistemul de casă inteligentă poate fi integrat cu robotul de curățat piscina, permițând proprietarului să-l controleze și să-l programeze prin intermediul aplicației mobile sau al sistemului de control al casei inteligente.
  • Programare și ajustare a programului de curățare: Proprietarul poate programa orarul de curățare pentru robotul de curățat piscina și poate ajusta setările în funcție de necesități și de preferințe.
  • Monitorizarea stării robotului: Sistemul poate monitoriza starea robotului de curățat piscina și poate oferi notificări în cazul unor probleme sau necesități de întreținere.

CONTROL PISCINĂ

CONTROL ROBOT DE TUNS IARBĂ

 • Gestionarea robotului de tuns iarbă (de exemplu Husqvarna)
  • Integrarea cu robotul de tuns iarbă: Sistemul de casă inteligentă poate fi integrat cu robotul de tuns iarbă Husqvarna, permițând proprietarului să-l controleze și să-l programeze prin intermediul aplicației mobile sau al sistemului de control al casei inteligente.
  • Programare și ajustare a programului de tuns: Proprietarul poate programa orarul de tuns pentru robotul de tuns iarbă și poate ajusta setările în funcție de preferințe și de nevoile grădinii.
  • Monitorizarea stării robotului: Sistemul poate monitoriza starea robotului de tuns iarbă și poate oferi notificări în cazul unor probleme sau necesități de întreținere.
 • Integrare saltea inteligentă – Integrarea sistemului de casă inteligentă cu salteaua inteligenta redefinește experiența somnului. Prin tehnologia avansată a saltelei, informațiile despre somn sunt transmise în timp real către sistemul de casă inteligentă, permițând ajustarea automată a condițiilor din cameră pentru a asigura un somn odihnitor. Temperatura camerei, iluminatul ambiental și nivelul de zgomot sunt optimizate în funcție de nevoile individuale, oferind un mediu propice pentru relaxare profundă și reînnoirea energiei. Această integrare sinergică între saltea și sistemul de casă inteligentă culminează într-o experiență de somn personalizată, care contribuie la îmbunătățirea sănătății și bunăstării generale a utilizatorului. Este un pas semnificativ către viitorul somnului, combinând tehnologia de vârf pentru a oferi un răspuns la nevoile individuale de odihnă și recuperare. 
 • La transmiterea unei comenzi din aplicația mobilă, se poate anunța în toate boxele din casă că “toată lumea este așteptată la masă”
 • Pentru pentru cei preocupați de sănătate, putem integra Fitbit, Oura, Garmin sau CGM (Constant Glucose Monitor). Preluând date despre somn și despre ciclul circadian, operăm cu lumină albastră dimineața și roșie spre seară, putem micșora volumul în boxe și să pregătim mediul pentru un somn odihnitor în funcție de ora optimă a fiecărui locatar. În funcție de ora de trezire sau de culcare se pot activa aparatul de cafea, jaluzelele, sauna sau criosauna pentru a putea fi cat mai rapid folosite. 
 • Automatizări personalizate: Proprietarul poate crea scenarii personalizate pentru diverse activități, cum ar fi vizionarea unui film, prânzul în familie sau relaxarea în seră, în care iluminatul, climatizarea și alte aparate sunt adaptate automat în funcție de preferințele sale. 
 • Monitorizarea și raportarea stării sistemului: Sistemul poate monitoriza în mod constant starea diferitelor echipamente și sisteme din casă și poate oferi rapoarte și notificări în cazul unor probleme sau a unor necesități de întreținere sau reparații. Se poate detecta și nivelul scăzut al bateriilor în diferiți senzori wireless și să vă notifice când bateria este sub un procent stabilit, astfel încât să aveți timp să achiziționați baterii noi; putem detecta nivelul scăzut de cerneală din imprimante și sistemul face automat o comandă de toner nou.

SOMN, SĂNĂTATE ȘI ALTE AUTOMATIZĂRI

CONFORT - Autom8 Connect