SECURITATE

SECURITATE DE NIVEL ÎNALT PENTRU LOCUINȚA TA

AUTOMATIZĂM

CAMERE DE SUPRAVEGHERE

La Autom8 Connect, oferim soluții avansate de securitate pentru locuințele dumneavoastră, utilizând cele mai moderne tehnologii și echipamente disponibile. Avem o gamă largă de soluții personalizate, care includ camere de supraveghere de înaltă rezoluție, detectoare de mișcare avansate și sisteme de alarmă conectate la rețeaua inteligentă a casei dumneavoastră.

Prin intermediul alertelor în timp real, veți fi informat imediat despre orice activitate suspectă sau neautorizată în locuința dumneavoastră. De asemenea, puteți avea control total asupra sistemului de securitate de la distanță, prin intermediul aplicației mobile intuitive și sigure.

AUTOMATIZĂM

DETECTOARE DE MIȘCARE

Beneficiile și valorile pe care le aducem prin soluțiile noastre de securitate sunt deosebit de importante în viața dumneavoastră de zi cu zi. Ne asigurăm că dumneavoastră și familia dumneavoastră sunteți protejați în permanență, iar bunurile de valoare sunt în siguranță. Sistemul nostru de securitate avansat și integrat reduce riscul de intruziune și furt, oferindu-vă o pace mentală deplină și încredere în siguranța locuinței dumneavoastră.

Cu Autom8 Connect, puteți avea încredere că investiți într-un sistem care pune accentul pe protecția și siguranța dumneavoastră și a celor dragi. Fiecare soluție este personalizată pentru nevoile specifice ale casei dumneavoastră, asigurându-vă că sunteți în control total asupra securității locuinței dumneavoastră.

SCENARII DE AUTOMATIZARE

SECURITATE

SISTEME DE ALARMĂ

 • Sistem de alarmă integrat cu celelalte dispozitive din clădire: Sistemul poate include detectoare de mișcare, senzori de fum și monoxid de carbon, senzori de uși și ferestre, senzori de umiditate/inundație, toate conectate la un sistem de alarmă centralizat. Evident, senzorii pot fi de la producatori diferiti (Nest, Netatmo, Akto, Sonoff, Inkbird, Tuya, Ecowitt, etc). Proprietarul primește notificări instantanee în caz de intruziune sau detectare a unor situații periculoase. 
 • Sistem de alarmă bazat pe prezență: Detectează mișcarea în casă și activează un sistem de alarmă pentru a descuraja intrușii. Un mesaj de atentionare se poate trimite simultan catre mai multi destinatari, în funcție de ora la care se petrece evenimentul sau în funcție de disponibilitatea fiecăruia (ex. dacă proprietarul e într-o întâlnire și are telefonul în modul DND – Do Not Disturb, anunțăm vecinul).
 • Sistemul de alarmă poate fi armat automat când sunt toți locatarii la o anumită distanță de casă (Ex. 10km), prevenind astfel situațiile când se uită armarea. La fel, se poate dezarma automat când vă apropiați la 100m de casă. 
 • În sistemul de alarmă de pot defini mai multe moduri de funcționare, de ex. armați doar parterul și exteriorul/curtea când dormiți la etaj, a trecut de ora 22:00, este în timpul saptămânii și nu mai e mișcare în casa, iar adulții sunt ambii în dormitor. 
 • Sistemul poate deschide automat poarta când vă apropiați de casă, poate închide automat poarta după ce va indepartati de casa, poate închide automat porțile, ușa garajului sau alte rulouri după ora 23 (sau altă oră setată de Dvs) pentru a nu fi uitate deschise. 
 • Simularea prezenței: Când sunteți in concediu, prin activarea televizorului, a luminilor, a jaluzelelor sau a altor dispozitive într-un mod programat se va crea impresia că cineva se află în casă, poate ajuta la descurajarea potențialilor intruși și la creșterea siguranței casei sau a proprietății. 
 • Siguranță zi și noapte: Sistemul de alarmă monitorizează prezența în diferite zone ale casei, adaptându-se la nevoile și rutina zilnică a proprietarului. Același senzor de prezenta deservește funcția de securitate cât și pe cea de detecție a mișcării în camere. 
 • Notificări prin aplicație în cazul unor evenimente nedorite: Proprietarul primește alerte pe telefon, cu fotografie de la camera care surprinde evenimentul, în cazul în care sistemul de securitate detectează o situație neobișnuită.
 • Lumini care clipesc atunci când sistemul de alarmă este activat: Sistemul de iluminat din casă poate fi conectat la sistemul de alarmă, oferind un semnal vizual puternic în caz de alarmă. In boxe se poate reda un mesaj care să anunțe ca poliția e pe drum și că sunt camere care au surprins situația respectivă. 

SIMULARE PREZENȚĂ

CONTROL VIDEO

 • Monitorizare video: Sistemul poate fi conectat la camere de supraveghere video, permițând proprietarului să monitorizeze în timp real casa prin intermediul aplicației de pe smartphone sau tabletă. Sistemele avansate de supraveghere permit și recunoașterea facială și se poate trimite o alarmă când o față nu este recunoscută.
 • Controlul accesului: Se pot implementa sisteme de control al accesului cu chei electronice, coduri PIN sau cititoare de amprente. Proprietarul poate controla și monitoriza cine intră și iese din casă și poate acorda permisiuni de acces temporare (recurente sau pentru un singur acces) pentru vizitatori sau servicii (ex. curățenie, ridicarea gunoiului, curieri).  
 • Integrare cu interfon video: Sistemul poate fi integrat cu un interfon video avansat, permițând proprietarului să vadă și să comunice cu vizitatorii de la ușa de la intrare prin intermediul dispozitivelor mobile sau al altor dispozitive conectate.
 • Detectarea scurgerilor de apă: Prin intermediul senzorilor de umiditate și al sistemului de supraveghere a apei, proprietarul este notificat imediat în caz de scurgeri de apă sau de niveluri ridicate de umiditate în locuri sensibile, precum bucătăria, baia, podul sau subsolul. In mod automat, pentru a minimiza deteriorarea bunurilor din casă. Prin acționarea automată a unor electrovane se poate opri instant apa rece și apa caldă și până ajungeți acasă nu se mai produc daune. 
 • În funcție de prognoza meteo sau citirile de la un senzor de ploaie se acționează automat ferestrele Velux Integra (sau orice alt brand) sau a rulourilor de la ferestre pentru a preveni deteriorări în interiorul casei. In cazul in care viteza vantului depaseste o anumită valoare, sau temperaturile exterioare ies dintr-un anumit interval, se pot activa aceleasi sisteme.

CONTROL SCURGERI APĂ

SECURITATE PERSOANE VULNERABILE

 • Asigurarea siguranței și bunăstării persoanelor în vârstă sau bolnave:
  • Detectarea căderilor: Sistemele de securitate inteligente pot fi dotate cu senzori de detectare a căderilor, care pot monitoriza mișcările și poziția unei persoane. În cazul unei căderi, sistemul poate detecta automat situația și poate alerta membrii familiei sau serviciile de urgență.
  • Supravegherea prin camere de monitorizare: Camerele de monitorizare video pot fi amplasate în diferite zone ale casei pentru a urmări activitatea și a identifica eventualele incidente sau probleme de securitate. Acest lucru permite membrilor familiei să monitorizeze de la distanță și să ofere asistență în caz de nevoie.
  • Alarme de panică: Sistemul poate fi dotat cu butoane de panică amplasate în locuri strategice ale casei, cum ar fi dormitorul sau băile, pentru a permite persoanelor în vârstă să trimită alerte de urgență în caz de pericol sau nevoie de ajutor imediat.
  • Sisteme de alarmă împotriva intruziunilor: Sistemele de securitate inteligente pot include senzori de mișcare și de deschidere a ușilor și ferestrelor pentru a detecta potențiale intruziuni. În cazul detectării unei intruziuni, sistemul poate declanșa alarme sonore și poate alerta serviciile de securitate sau membrii familiei.
  • Notificări și monitorizare la distanță: Sistemul de securitate inteligent poate permite membrilor familiei să primească notificări în timp real despre activitatea și starea casei, precum și alarme și alerte de securitate. Aceasta oferă o pace sufletească și asigură familiei că persoanele în vârstă sunt în siguranță.
  • Integrare cu dispozitive medicale: Sistemul poate fi integrat cu dispozitive medicale, cum ar fi tensiometrele sau monitoarele de glucoză (CGM), pentru a monitoriza starea de sănătate a persoanelor în vârstă și a transmite informații relevante către profesioniștii medicali sau membrii familiei. 
  • În boxe se poate reda un mesaj care să reamintească necesitatea consumului de medicamente, la ora stabilită de medic.
 • Beneficiile sistemelor inteligente de securitate pentru persoanele în vârstă includ:
   • Oferirea unui mediu sigur și protejat pentru persoanele în vârstă, reducând riscul de accidente și incidente nedorite.
   • Alertarea rapidă a membrilor familiei sau serviciilor de urgență în caz de nevoie.
   • Monitorizarea activității și a stării de sănătate a persoanelor în vârstă, permițând intervenții rapide în caz de probleme.
   • Reducerea anxietății și îngrijorării membrilor familiei, deoarece aceștia pot avea acces la informații și control în timp real.
   • Sprijinirea independenței și autonomiei persoanelor în vârstă, permițându-le să locuiască în propria casă în condiții de siguranță și confort.
   • Sistemele inteligente de securitate pot aduce o valoare inestimabilă pentru persoanele în vârstă și familiile acestora, oferindu-le liniștea și siguranța de care au nevoie.
   • Sisteme de acces inteligent: Sistemul de casă inteligentă poate oferi control flexibil și securizat al accesului la casă, inclusiv prin intermediul cheilor virtuale, codurilor PIN, cititoarelor de amprente sau prin intermediul dispozitivelor mobile.
   • Monitorizarea accesului și notificări: Sistemul poate înregistra și monitoriza activitatea de acces în casă și poate trimite notificări proprietarului pentru fiecare eveniment de acces sau încercare de acces neautorizată.
   • Integrare cu interfon video: Sistemul poate fi integrat cu un interfon video avansat, permițând proprietarului să vadă și să comunice cu vizitatorii de la ușa de la intrare prin intermediul dispozitivelor mobile sau al altor dispozitive conectate.
 • Securitate pentru copii: Sistemul de casă inteligentă poate monitoriza și controla accesul la anumite zone sau dispozitive din casă pentru a asigura siguranța copiilor și pentru a preveni accidentele sau utilizarea neautorizată a anumitor echipamente.
 •  Alertă la intrarea în piscină a copiilor: Atunci când sistemul detectează că adulții sunt în casă și există mișcare în piscină, trimite notificări de intrare în apă.
 •  Alertă ieșire din perimetru a copiilor: Atunci când sistemul de casă inteligentă detectează faptul că copiii au ieșit din perimetrul prestabilit trimite o notificare.
 • Alertă revenire în perimetru a copiilor: Sistemul notifică intrarea în curte sau casă, informație utilă în special la revenirea de la școală sau atunci când sunt plecați în vecinătate

SECURITATE COPII

SECURITATE - Autom8 Connect